Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mina torsdagsplaner ★

God morgon bästa ni, hoppas ni har haft en härlig morgon. Jag har suttit och kollat runt på massa olika sajter för att få inspiration till min egen sajt som snart kommer :))) SÅ TAGGAD! Nu ska jag i väg på möte för att bestämma hur den ska se ut och om några veckor får ni se! Jag är så otroligt glad och taggad!

Efter mötet ska jag vidare till frisören och bli lite blondare. Nästa vecka ska jag nämligen fota omslag för min bok, SÅ KUL, så jag vill känna mig fräsch i håret. Kommer nog kapa lite på längden också, fast bara lite. Gillar ju att mitt hår blivit längre nu 🙂

Jag har fått en del frågor om den här jackan också, så fin. ★ Du hittar den här ★

Efter frissan bli det jobb här hemma och sen kommer mina tjejkompisar över på middag och häng, SÅ mysigt! Vi har inte setts sen innan jul så längtar efter dem. En riktigt bra torsdag känner jag. Hoppas ni får en ljuvlig dag. Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Åh, vad har du för storlek på jackan? Så fin verkligen 😍😍

  Julia 2018-01-05 12:38:49
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   36 eller S har jag alltid, har den hemma så kommer inte ihåg men borde vara det 🙂 kram

   josefindahlberg 2018-01-05 14:29:40
   Svara
 • Så nyfiken!

  Josefine 2018-01-05 11:17:38 http://justface.se/
  Svara
 • Dina solglasögon så snygga!! Vart kan man få tag på dessa?
  Kramis!

  Agnes 2018-01-05 01:25:32
  Svara
 • Vart kommer dina affirmationskort ifrån? Så fina och bra!

  Mia 2018-01-04 20:14:17
  Svara
 • Gud så fin du är! Och jag älskar verkligen jackan! Vill beställa den men det står att dem bara fraktar till Norge, hur fick du tag på din? Kram <3

  Elin Cecilia 2018-01-04 18:09:07
  Svara
 • FIN du är Jossan <3 Hoppas att du får en fantastisk torsdag! Kram!

  Frida 2018-01-04 16:44:48 http://nouw.com/fridahagard
  Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind