”Det bästa & sämsta med 2017 + varför 2018 kommer bli ”The Best Year Ever” ★

2017 – vilket jävla år. Helt magsikt och helt vidrigt…. I veckans podd går vi igenom det bästa och sämsta med året. Vad tar vi med oss till 2017 och vad lämnar vi bakom oss? Vi är ju galet taggad på 2018 – The Best Year Ever! Och såklart berättar vi om alla våra magiska planer för året!

Och vi går även igenom vad vi gjorde på nyårsafton. Vi både strejkade från det ”vanliga” firandet och körde vår egen grej i stället.. Så bra gjort av oss båda måste jag säga!

Hoppas ni vill lyssna, klicka här eller sök på ”Josefin och Vanja” i poddapparna.

Även om 2017 var ett tungt år hade det ju verkligen många fantastiska stunder. Här kommer några av dem tillsammans med min Soul Sister!

Surfproffs i Portugal!

Det var även i Portugal killarna tog över podden som vi snackar om i veckans avsnitt.. Det märkligaste avsnittet ever, haha! Lyssna här!

I våras hade vi en bloppis på drömmis och det var så kul att det var SÅ MÅNGA SOM KOM! Snart måste vi köra igen!!!

Kaos på drömmis!!

Men det har också sett så här härligt ut på Drömmis.. Hur mysigt har vi det inte? Älskar vårt Drömmis!

Jag har gosat med den här goda grodan en hel del också under 2017 🙂 MYS!

Nu när vi är mitt i vintern, känns det så orimligt att vi stod i klänning och linne utan för Drömmis och var glada.. Längtar så till sommaren nu! MYSET! Och då kommer vi ha en ny bebis med oss också!!

Men 2017 var också ett riktigt jobbår.. Men vi höll nästan hela året. Men under hösten bröt vi ihop båda två, det blev FÖR mycket. Det pratar vi också om i veckans avsnitt..

MONYAY föddes!! 🙂

I podden berättar jag om min topp tre från 2017 och såklart är lilla basilka med på förstaplatsen!! Så taggad på att den här lilla brutta snart ska komma och berika vårt liv! ❥ Har ni lyssnat på avsnittet där vi för första gången pratar om Vanjas graviditet? Du hittar det här!

Under 2017 hade vi några magiska gäster i podden. Först ut var Niklas!! Lyssna på det avsnittet här!

Ida gästade också podden! Har ni inte lyssnat på avsnittet? Lyssna här!

Vi hade även kloka, inspirerande och härliga Claudia som gäst i podden! Lyssna på hennes god råd här!

En annan höjdpunkt med 2017 var att vi gick till en SPÅDAM!! Så jäkla kul och det ska bli så spännande att se om det hon stämmer… Sugen på att veta vad hon sa? Lyssna här!

På det stora hela ett härligt år! Och så härligt att ”Josefin och Vanja” växer sig starkare och starkare med tiden. Love u min Soul Sister och jag ser fram emot ett till magsikt år med dig och med alla er poddiliner som lyssna och peppar oss! PUSS!

Följ oss gärna på Instagram här! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag har ett litet önskemål angående poddisen. Jag vet inte om det går att göra något åt men jag skulle veeeerkligen önska att ni skulle skruva upp volymen på era mikrofoner lite. Ibland är ljudet väldigt lågt och även om man har på högsta volym på telefonen så hörs det dåligt. Jag vet att det inte är fel på mina lurar eller min telefon för det blir aldrig så när jag lyssna på andra poddar eller på musik. Jag brukar lyssna på er när jag tex. springer på bandet på gymmet, cyklar eller så och ibland hör man väldigt dåligt. Vill ju höra era härliga röster ordentligt och inte missa en endaste minut av poddisen! Älskar att lyssna på er. Kram på dig fina!

  Johanna 2018-01-11 18:55:57
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   We know!! Som vi fixar och trixar med ljudet, så svårt att få till det. Men vi ska försöka få det ännu bättre, lovar <3 Kram

   josefindahlberg 2018-01-11 21:15:04
   Svara
 • Hej Josefin!

  Jag tycker det vore så himla roligt om du hade möjlighet att leda något yoga/meditiationspass för oss läsare 🙂 Finns inget härligare än ”yoga/meditationsevent” där man får testa på nya yogakompisar, lokal och instruktör! Finns väl säkert massor av yogastudios/yogabutiker eller andra lokaler som skulle tycka det var roligt att agera värd åt en influencer och dess läsare!

  Eleonora 2018-01-11 10:36:54
  Svara
 • Vad heter din spådam du gått till/mediumet? så sugen!

  Sofia Frisk 2018-01-11 10:02:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!