Lördagsplaner ❥

Glad helg på er fina ni, hoppas ni har en mysig lördag. Här hemma är det jobblördag i full gång! Jag och min kompis Vicky som jobbar lite extra för mig har fotat loss och nu sorteras det kvitton över hela vardagsrumsgolvet! Men snart stickar vi och tränar och sen tänkte jag ta en runda på stan innan jag ska ut på middag på stan. Helt klart en bra lördag ❥

Min topp hittar ni här! – annonslänk! Jeansen är faktiskt inte vintage utan jag köpte dem på Urban Outfitters för något år sen.

Nu ska jag sätta fart här hemma och dra på mig träningskläderna! Vi ses på Instagram så länge! PUSS J!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Finis! Hoppas att din lördag blev amazing?

  Matilda 2018-01-13 17:22:28 http://matildaspetz.com
  Svara
 • Hej,
  Jag önskar verkligen att jag hade din positiva inställning men jag kan verkligen inte se livet från den ljusa sidan just nu. Hur hemskt det än låter så märker jag att det mesta bottnar i ekonomiska problem.
  Det är så ”fult” att prata pengar men samtidigt kostar faktiskt välmående och trygghet just pengar.
  Jag har ingen fast bostad, jag har inget fast jobb, inget körkort, jag har inte råd med utemiddagar/drinkar/frukostar, resa utomlands, gymkort, kläder, frisörbesök – listan kan göras lång….
  Snälla kan du ge tips på vad kan man göra för att tjäna pengar eller några billiga aktiviteter man kan göra när man är ledig…
  Stort tack!

  Alekzandra 2018-01-13 15:52:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!