Glad Tisdag (Outfit, bloggkontoret & planer för veckan) ★

Glad tisdag på er bästa ni, hur mår ni? Jag bra faktiskt strålande, trots storm och snökaos ute. För jag sitter och gömmer mig inne på vårt bloggkontor i stan och har det riktigt mysigt 🙂 Älskar att vara här! Jag får så mycket gjort och har bestämt mig för att försöka ha lite ”normala” jobbtider så jag slipper sitta uppe varje kväll och jobba. Så nu är det back on track till tidiga mornar och heldagar på kontoret för att kunna vara ledig på kvällen så gott det går, och det känns toppen!

Så här ser jag ut i dag, mina glasögon kommer från Nividas, min blus från Oysho, hängselbyxor från H&M och basker från Laulhére.

Mina planer för veckan är att hålla dessa rutiner, att träna på morgonen och sen jobba från kontoret och får MASSA gjort för på söndag….

Sticker jag till Thailand!!!!!! Peppen är total, det ska bli så otroligt skönt att få lite värme och sol. Jag åker dit på ett jobb tillsammans med fem av mina bloggkompisfavoriter och jag längtar så mycket. Ska bli magsikt! Så därför känns den här veckan rätt ”lätt”. Och så hade jag ju en SKITVECKA förra veckan så jag tror vinden har vänt också, är på nästan lite orimligt gott humör 🙂 Hoppas ni också har en fin dag! Senare i dag ska jag dela med mig av lite stilinspo så håll utkik! PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Alltså jag är så taggad på din bok!!! Funderar också på att bli nykter. När ungefär kommer den att komma ut? <3

  Sofia 2018-01-17 14:52:53
  Svara
 • Så fint med rosa basker!<3 Kolla gärna in vår tvillingblogg, vi reser just nu runt i 3 månader till en massa underbara ställen – vi har precis varit en månad i Australien, nu är vi på Nya Zeeland, kommande destinationer är Bora Bora, Singapore och Sri Lanka. Kram!

  MadebyW 2018-01-17 05:10:56 http://madebyw.se
  Svara
 • Fina bilder och vad underbart med solsemester ?

  Zahra 2018-01-16 22:11:29 http://nouw.com/zahraajami
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!