Så gör jag min egen müsli!

Hej på er fina ni, hoppas ni har en härlig tisdag so far. Det har jag, jag har varit hemma hela morgonen och…

.. gått loss i köket, det var länge sen så jag känner mig riktigt nöjd. Ni som såg min Instagram Stories häromdagen såg ju hur jag totalt misslyckades när jag skulle göra denna müsli. Jag la in plåten i ugnen och när jag tog ut den var ALLT bränt. Jag fick slänga alltihopa. Men gör om, gör rätt. Nu ska jag förklara hur ni gör denna goda och nyttiga müsli – utan att bränna den 🙂

Ni behöver:

Mandlar
Valnötter
Kokosflingor
Kokosolja
Chiafrön
Kanel & kardemumma 

Blanda alla nötter, frön och kokosflingor i en skål och rör runt med kokosoljan.

Krydda med kanel och kardemumma, jag stör bara in lite på känn – typ en halv matsked var.

Lägg ut allt på en plåt och ställ in i ugnen. Nu tog jag tid så att jag inte bränna dem igen. Jag hade ungen på 150 grader och hade plåten inne i tio minuter.

Klart!

Ta fram en fin burk och lägg i!

Alltså hur mysigt att ta fram sin bruk och ha sin EGENGJORDA müsli till frukosten 🙂

Jag äter min müsli med turkisk yoghurt och så lite frukt på som jag gör med mina sina stjärnformar (hittas här) annonslänk!

Jag älskar ju att piffa här hemma och att göra fint på bordet där jag sitter och äter är ett måste. Det mår jag bra av 🙂

Självklart blev det en kopp kaffe till också, mums! Och hur fin kopp som jag köpt på H&M Home – Hello Gorgeous!


Nu är jag mätt och redo för att fortsätta den här dagen med massa energi! Snart är det dags för ett härligt lunchevent och efter det ska jag hem igen och fortsätta jobba och fota lite härliga bilder till bloggen. Kul!! Hoppas ni också får en bra dag fina ni!

Vi ses på Instagram – följ mig här! Puss J

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!