At the office

Jag tog examen från programmet Journalistik och Multimedia i januari och då skaffade jag tillsammans med några vänner ett kontor på söder där jag frilansar ifrån. Än har jag inte hunnit hänga här så mycket men idag så har jag njutit av vårt mysiga kontor hela dagen!

I graduated from my education, Journalism and multimedia, in januari and sinces then me and some friends got our own office at Söder in Stockholm, were i work as an freelance journalist from. Unfortunately i havent spend so much time here, yet. But today i have enjoyed our cosy office the hole day! Love it!

New in: Tee, Gina tricot
Denim, Zara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!