Leopard

Solig dag, skönt häng och bra jobb. Härlig dag i min favorit leopardjacka!

Sunny day, nice company and good work. Great day in my favourite leopard jacket!

Sunnies, Ray ban
Leopardjacker, H&M
Tee, Bik Bok
Minibag, Stadsmissionen
Rings, H&M & Bik Bok
Denim, Diesel
Boots, Zara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Du har en så himla fin stil! Men jag undrar hur du sköter om dina kläder, de kläder jag köper på bikbok blir ofta noppia väldigt fort, mitt senaste köp var en tröja som blev det redan första dagen. Väldigt synd eftersom jag tycker dom har så snygga kläder… Vore kul att höra hur du brukar göra 🙂

  Johanna 2013-04-09 23:25:00 http://None
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Tack Johanna,

   Jag är dock inte alls så bra på att sköta om min kläde tyvärr. Vissa material är ju tyvärr sämre än andra 🙁 Och om ett plagg blir förstört första dagen gå tillbaka med det!! Min kompis har en lite noppmaskin som hon brukar använda på budgetplagg som funkar jättebra! Sorry att ja inte har fler tips! Ha det fint 🙂

   Josefin 2013-04-09 23:49:00 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!