Todays look

Idag har jag sprungit runt på massa pressvisningar och kollat in AW13 kollektionerna. Jag var på bla på Whyred, som har en helt underbar höstkollektion och jag skulle gärna vilja ha några av plaggen redan nu! Har dock inte bilder från det att visa här men la upp några på Instagram @Josefinsoso. Hoppas ni har haft en bra onsdag!

Today i have been around and checked out some AW13 collections, alot of great stuff.! Unfortunately i dont have any pictures to show u here but i posted some on instagram @Josefinsoso. I hope u had a great wednesday!

Todays look:

Hat, H&M
Sunnies, Ray Ban
Scarf: & other stories
Tee, Bik Bok
Coat, Zara
Bag, Zara
Denim, Never denim
Boots, H&M

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!