The new icons – boots

Idag hade jag mina The new icons – boots för första gången. Jag älskar ju westernlooken och har länge letat efter ett par grymma rejäla boots så när dessa hamnade i H&M butiken tog det inte lång tid innan de blev mina. Dock är de lite svårburna men jag tänker att jag springer runt i dem tillsammans med en sköna klänning eller jeansshorts i sommar och till svarta jeans i höst. Bra köp!

Today i wore my The new icons-boots for the first time. I love them but they are a bit hard to match. But i like them likte this, together with a lose dress. And i will match them with dresses and denim shorts this summer and with black denim this fall. In love!

Sunnies, Bik Bok
Trench, H&M
Dress, Bik Bok
Boots, H&M

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!