Summer hat

Jag säger det igen, jag älskar att det är sommar (nästan i alla fall)! Jag och min kille hängt på min familj landställe hela dagen, ätit glass och solat. Underbar söndag! Jag bar min underbart stora solhatt från Zara och snäckörhängen från H&M Trend och kände mig riktigt somrig. Längtar till sköna sommarklänningar och sandaler och snart är vi där, yes!

I love that the summer is here (almost)! Today me and my boyfriend spend the day at my familys summer house, eating icecream and just chillin. Perfect sunday! I wore my big sun hat from Zara and schell earrings from H&M Trend. Cant wait to wear summerdresses and sandals.. Soon!

Hat, Zara
Sunnies, Ray-Ban
Bomber, H&M
Top, H&M
Skirt, Bik Bok
Snake loafers, Bik Bok

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!