New york – day 1

Saint Laurent - i love you!

Best shopping in Soho.

Yesterdays shoes!

Soho

Me and my American cousin, Jessica.

Really cool vintage shop in Soho - What comes around, goes around.

Love

Jag älskar New york! Igår var var första dag här i stan och det var en av de längsta dagarna på länge, vi hann göra så mycket! Vi shoppade i flera timmar i Soho (Älskar Soho!), käkade tre rätters till lunch, gick längs HIgh line, käkade pizza slice och gick och såg The great gatsby på bio och sen vid ett gick vi och la oss. Jag vaknade kl åtta, jättepigg och sugen på att dra ut på stan igen. Mmm, jag är så himla glad över att äntligen vara här! Jag har bara varit är i en dag men älskar redan denna stad, den är så jäkla häftig. Nu pannkaksfrukost och sen shopping  på stan! Ha en fin dag! Kram

I love New York! Yesterday was my first day here in the city and the longest day. We were shopping in Soho (love soho), eating a long lunch, walking down High line, eat pizza slice and saw The great Gatsby at the movies. Such a great day! I m so happy to be in New york and i already love this city! Now we are going to eat panncakes for breakfast and have another shopping day!! Talk to you soon, have a great day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!