Black, leather and print!Foto: Rami Hanna

Här är min underbara Helmut Lang jacka på! Är lite kär i den.. Matchade med fusklädershorts och såklart min hatt. Det här är ena outfiten som Rami fotade häromdagen, inom kort kommer en till med ett annat nytt favoritplagg. Måndag, ny vecka, jag drar till landet, skönt! Ha en grym dag!

Here is my lovley Helmut Lang jacket, im in love! I wore it with fake leather shorts and ofcourse my hat! Its is one of two outfits that Rami shoot and i will show u the other one later! Okey, new week, new start and im off to the coutry side!! Have a great day!

Wearing:

Hat: H&M
Jacket: Helmut Lang
Topp: H&M
Shorts: Bik Bok
Shoes: Zara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!