Great day!


haha, bästa!

Jag har haft en asrolig och skön dag idag! Det började med att jag var och kollade på ett nytt kontor som jag ska flytta till snart, taggad! Sen käkade jag lunch med härliga Madelene och tog lite outfitsbilder! Sen träffade jag en kompis och vi käkade glass och shoppade på stan. Nu sitter jag och jobbar och snart ska vi ut och käka middag! Härlig tisdag!

Im having a great day today. I started the day with looking at a new office that im goin to rent soon, excited! After that i met Madelene for lunch and outfit pictures. After that i met my friend Martina, and eat icecream and did some shopping! Great tuesday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hahaha jag orkar inte! Tack för idag gullis <3

    Madelene 2013-07-17 01:42:00 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!