Whats in my bag?

Bag: Zara, Sunnis: Ray-Ban & Stella McCartney, Hand lotion: Body shop, Lipstick: YSL, Lip balm: LA: Bruket, & other stories, Key-ring: Marc by Marc Jacobs, Wallet: Acne, A little Perfume: Zara, Powder: Lumene. 

Tänkte visa er vad som alltid får följa med i min handväska. Jag har nästan alltid med mig två par glasögon, vet inte riktigt varför men gillar väl att ha valmöjligheter. Superskön handkräm och läppbalsam är ett måste! Ett härligt läppstift får såklart också följa med! Nycklar, plånbok är två nödvernligheter jag gärna förvarar snyggt. Puder och puderborste, det brukar jag bättre på några gånger under dagen så de finns alltid i min väska. Jag brukar också ha med mig en liten och väskvänlig parfym. Ja, det var väl det! Hörs snart!

I will show what i always carry around in my bag! I use to have two pair of sunglasses, i dont know why but i guess i like to have some options. A nice hand lotion and a lipbalm is a must! And ofcourse a great lipstick! Keys and wallet is some essentials i like to keep in a nice packet. I always have my powder and  powder brush in my bag and i use it a couple of times during the day. I also keep a little bottle of perfume in my bag! Okey thats it!! Talk to u soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!