Happy birthday blog!


Grattis bloggen på din ettårsdag! Haha, yes i ett år har jag bloggat nu och det blir bara roligare och roligare hela tiden! På bilden över sitter jag och skriver mitt första blogginlägg med långt hår och hade ingen aning att jag skulle hamna här på Chic.se men det är jag så himla glad över! Nu kör vi ett år till! Ha en grym helg!! Kram

Happy birthday blog! One year of blogging today, woho! At the picture above im whriting my first blog post in long hair and had no idea that i would end up at Chic.se but im so thankful for that! Okey, lets do another year!! Have a great weekend!!

Here is some pictures from my first blog summer : )I början av min bloggtid så brukade jag göra outfits-videos vilket jag funderar på att göra igen, fast i lite ny tappning!! Vad tycker ni?

I also did alot of outfit videos witch im thinking about doing agiang, but maybe in a bit diffrent way. What do u think?

http://youtu.be/MENezst9SJM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!