Mot Göteborg!

Just nu sitter jag på tåget mot Göteborg! Jag har en rolig dag framför mig, jag ska nämligen hem till två inspirerande modebloggare och göra ”Hemma hos reportage”, kul!! Resultatet får ni se snart här på Chic.se men för att få reda på vilka jag ska träffa följ mig på instagram så får ni se under dagen! Instagram: @josefinsoso

Right now im on a trian to Gothenburg! I have a great day to look foward to, im going home to two inspirering fashion bloggers who i will interview in thier homes. You will se the result here at Chic.se soon but to figure out who im goint to meet, follow me on instagram at see during the day. Instagram: @josefinsoso

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!