Leopard love!

Im wearing: Hat from Gina tricot (old), Leo shirt from Zara, Jeans from Acne and shoes from Timberland.

Ikväll åt vi en underbara middag med några vänner här ute på Dalarö. Jag hade på mig mina nya favoritjeans tillsammans med min leoskjorta och såklart min hatt!

Tonight we had a lovely dinner with some friends here in the archipelago. I was wearing my new favorite jeans and a great leopard shirt and of course my hat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Josefin!
  Har en fråga om dina nya favvojeans – blir de större när man har använt dem några gånger? Velar nämligen mellan storlek 34 och 36.

  Maja 2013-08-07 22:36:00 http://None
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hej Maja! Ja de på Acne tycker veeerkligen att jag skulle ha stl 34 eftersom de skulle töja sig så mycket men än tycker jag inte att de har gjort det så mycket. Men jag har bara haft dem tre gånger så de kanske blir lite större för jag vill ha dem lite loose 🙂 Så enligt acne ska man ta en stl mindre än man brukar ha då jeansen ska töja sig en stl 🙂 Hoppas du hittar ett par som passar! Kram

   Josefin 2013-08-08 10:41:00 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!