Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mary-Kate&Ashley Olsen for Bik Bok

Mary-Kate and Ashley Olsen

Jag är så sjukt glad över att jag fick träffa dessa två inspirerande tjejer idag. Två blyga, ödmjuka tjejer som var lite nervösa för att det var så mycket folk i butiken. Det var inte så mycket folk egentligen om man tänker på vilken uppmärksamhet de lever med varje dag men det var rätt gulligt att de tyckte det. De var så små och söta och de kändes verkligen som att de tyckte att det var jätteroligt att vara hos Bik Bok i Sverige och att de verkligen bryr sig om detta samarbete.

Jag har inspirerats av dessa två tjejer sen högstadiet. Jag och min bästa kompis Katta brukade köpa modemagasin och klippa ut bilder på dem, bli arga när tidningarna blandade ihop deras namn eftersom det var ”sååå lätt att de skillnanden” och de bidrar idag till mycket outfits inspiration. Och att idag få prata och fota dem är så sjukt roligt! Jag älskar deras stilar och nu efter att ha sett en mjuk och lugn sida hos dem har de växt ännu mer för mig. Dock fick man ju inte direkt någon egentid med dem men vi tog gruppbild med dem och då smög de tyst in och tacka alla oss för att vara där. Jag blir väldigt glad när jag tittar igenom bilderna på min kamera och se dessa två på min kameraskärm! Kolla gärna in video-intervjun med dem längst ner i inlägget, dock ganska skakigt då jag fotade med telefonen i andra handen och ljudet är inte på topp Men det är kul att höra hur de pratar och vad de berättar om kollektionen!

Hoppas ni blir lika inspirerade av dem som jag! I morgon ska jag visa upp mina köp från kollektionen och om ni inte redan har shoppat era favoriter, passa på innan alla plagg tar slut! Det finns så otroligt fina grejer!

Im so happy that i got the chance to meet this two inspiring girls today! They was a bit shy and nervous because they thought is was so many people in the stor. But i wasint really that much and not compar to what they are use to. But i thought that was cute! They really showed us that the care about this collection and they were really thankful for doing this. And they are so small and soo cute! I have been inspired by this girls for many years and im so happy that i have photos of them in my camera! If you want to hear them speak about the collection check out the video-interview in the end of this post. Its a bit shaky beacuse i took photos with my iphone at the same time and the sound is not very good but anyway you can hear them speek! I hope u get inspired!!http://youtu.be/5bO_F_MIaQA

/ happy girl

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • riktigt avis. Jag har också varit idoler av dom sedan fullt hus så förstår hur roligt det måste ha varit!!! kramar

  klara 2013-08-14 01:25:00 http://None
  Svara
 • Så avis!!!

  ♡ Malin ♡ 2013-08-13 03:41:00 http://None
  Svara
 • oh so lucky! i hope you had fun 🙂
  http://13fridays.blogspot.com

  Stephanie 2013-08-09 20:32:00 http://None
  Svara
 • Lyckost dig som fick träffa dem live!

  Karro 2013-08-09 16:16:00 http://None
  Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!