Pirates of the Dalarö


Som ni vet fyllde jag år i går och i lördags hade jag och min kompis Fredrika som också fyllt år Piratfest ihop på mitt landställe. Det kom många sköna pirater och vi hade en grym kväll! Fångarna på fortet lekar med gåtor hos Fadder Farrah, skattjakt och öråd. Och en härlig middag på det! Ett underbar sätt att fira sin födelsedag på helt enkelt och för att jag älskar maskerader!!! Hoppas ni har haft en grym helg! Kram på er!

Yesterday was my bithday and the day before that me and my friend Fredrika who also celebrate her birthdat had a lovely pirated party at my country house! It was a great night of play, dinner and laugh. I had such a great weekend and i hope u did too!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Josefin! Gillar din blogg så mycket och du verkar vara en sån go tjej 🙂
    Jag undrar om du kan berätta lite hur du kom dit du är nu yrkesmässigt? Skulle vara jätteintressant! Kram

    Nina 2013-08-12 13:03:00 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!