Hemms hos: Natalie Karlsson

Hemma hos: Natalie Karlsson

Det är så spännande att få kliva in i någons liv under några timmar. Prata, fota och lära känna en ny person. Den här veckan har jag hälsat på hemma hos Natalie Karlsson i Göteborg där hon bor tillsammans med sin kille och deras underbara hundvalp Malte. Väggar och glov är pryda med Natalies konst och hennes garderob bjuder på hattar, second hand fynd och snygga solglasögon.

Beskriv din stil!

– Jag har alltid blandat kvinnligt och manligt mode. Jag kan tex bära ett par kostymbyxor, med ett par Dr Martens och ett gulligt linne till det. Jag gillar kontraster. Och jag bär en hel del hattar, det är ofta hatten som göra hela min look.

Följer du några modetrender?

– Nej! Jag kör helt och hållet på mig egen stil. Det har jag alltid gjort och jag tror att det är därför jag är omtyckt. Det är viktigt för mig att uttrycka mig själv i min egen klädstil istället för att följa någon modetrend.

Hur skiljer sig din feststil från din vardagsstil?

– Jag klär mig extrakt likadant! Jag bär aldrig höga klackar när jag går ut utan jag kör ofta på mina Docs eller i ett par sköna sneakers.

Natalie med sambo och hundvalpen Malte.

"Jag älskar hattar"

Vilka är dina fav0ritmärken?

– Jag älskar Rodebjer och så gillar jag Our Legacy.

I vilka butiker shoppar du helst?

– Jag brukar hitta mina basplagg på Weekday och så matchar jag det med plagg jag redan har. Jag shoppar faktiskt inte så mycket länge. I bland hittar jag guldkorn på Second hand butiker men jag blir så stressad att gå in Second hans butiker för de är så röriga så det gör jag inte så ofta längre heller. Så jag kör helt enkelt på några märkesplagg matchat med secondhand och basplagg.

Du har en fantastisk hy, vad är hemligheten?

– Jag använder ansiktkräm från Kiehl’s men annars är jag inte så noggrann med produkter utan det är nog bara ren tur.

Några av Natalies favorithattar.

En av Natalies tavlor.

Beskriv din inredningsstil!

– Förut gillade jag att ha det extremt vitt och kalt men under den senast tiden har jag känt mer och mer att eftersom det alltid är så kallt i Sverige så ville jag komma hem till ett varmt och mysigt hem. Nu har jag främst mina tavlor som pryder både golv och väggar är hemma. De får stå för det färgglada här hemma fast vissa tavlor är också ganska mörka.

Hur länge har du målat?

– Jag började måla när jag gjorde slut med mitt ex för fyra år sen och jag hade aldrig målat förut. Jag gick jag köpte en duk, akrylfärger och en låda rött samma dag han flyttade ut. Jag satt i den här lägenheten som då var helt tom och målade min första tavla. Det är ju en typisk grej att göra när man mår dåligt, dra fram målarlådan och måla och man tänker att det sedan ska leta till att man jobbar som konstnär men de flesta målar sällan fler tavlor. Men jag blev väldigt intresserad av att måla så jag har fortsatt.

Hur tänker du när du målar?

– Extremt mycket känslor, jag är väldigt temperamentsfull så jag försöker få ut det på duken. Och det fungerar väldigt bra! Fast nu har jag varit glad den senaste tiden eftersom min kille har flyttat in här hos mig så det har inte blivit så mycket målande på sista tiden.

Natalie och hennes konst.

Natalies underbara tavla.

Jag älskar er gulliga hund Malte, vad är det bästa med honom?

– Han ger så mycket värme och glädje till hemmet. Han är mysig och kärleksfull. Jag är så sällskapssjuk så det är skönt att alltid ha någon hemma.

Berätta om din blogghistoria?

– Allt började med att jag ville göra en revolution i gymnasiet och började då klä mig på mitt sätt eftersom alla tjejer i min skola klädde sig likadant. Efter det blev jag tillfrågad att blogga. Och under tiden jag bloggade märkte jag hur mycket jag tycker om att fota och nu är det det som jag tycker är det roligaste med att blogga.

Vad får man inte missa när man är i Göteborg?

– Man ska gå upp vid Masthuggskyrkan, det är en fin kyrka som ligger på ett berg här bakom. Därifrån ser man ut över hela Göteborg och där är det jättemysigt att sitta och dricka lite vin och kolla på utsikten. Jag tycker också att man ska gå till Andra långgatan, där jag bor, för här finns det massa mysiga barer och härliga människor. Och så ska man såklart gå igenom Haga som är det mysigaste området i Göteborg!

Natalies favoriter ur sin solglasögonsamling.

Av: Josefin Dahlberg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!