VR – Blog Awards


God morgon fina ni! Igår såg jag nya Veckorevyn i tidningshyllan och grabbade tag i ett ex snabbt och gick till kassan. Jag är så glad över att jag är nominerad till årets Blog Awards och jag skulle bli så jäkla glad om du vill ge mig en röst! Du behöver bara klicka i ”Logga in med facebook” sen är det bara att rösta. Rösta gör du här!

Good morning lovely readers! Yesterday i saw the new issue of Veckore.yn in store and of course i bought it! Im so happy that im nominated to this years blog awards. And i would be so happy if you would vote for me! All you need is to click at ”login with facebook” then its just to vote. You can vote here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!