SoHo, i miss u!

I början av sommaren var jag och min kille i New York i två veckor. Vi hängde mycket i Soho som jag blev helt kär i och just nu vill jag väldigt mycket tillbaka dit. Måste boka en resa snart igen!

In the begining of this summer me and my boyfriend traveld to New York for two weeks and we spend a lot of time in SoHo. I really fell in love with SoHo and right now i want to go back so bad. I need to book another ticket to NY soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hallå där! Vill börja med att berätta att jag hittade din blogg för ett par dagar sedan, och har nu sträckläst igenom hela. ÄNTLIGEN nån i cyberspace med en smak som faller mig precis i smaken haha 😀 Super fin blogg! Ville bara fråga ifall du vet vilken modell/namn det är på dina Ralph Lauren solisar? Verkligen skitsnygga. Sköt om dig! Kram

  emma 2013-08-22 22:56:00 http://None
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Hej Emma!! Gud va glad jag blir, tack! 🙂 Jag hittade de i en outletbutik i New York och de var de enda som fanns från Ralph Lauren och det stod inget om de tyvärr så vet inte vad de heter men jag gillar dom jättemysigt! Googla runt lite så kanske du ramlar på dem 🙂 Allt gott! Josefin

   Josefin 2013-08-23 00:05:00 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!