Fall is here

Josefij Dahlbegr - Chic- Fall is here

I morse när jag gick hemifrån kände jag verkligen att hösten är här. Jag älskar hösten så jag tycker att det är jättemysigt men såklart blir man lite ledsen att de sköna sommarkvällarna är förbi för i år. Men så här vill jag i alla fall se ut nu i början av hösten, påklätt men ändå avklätt. Vet inte om jag kommer köra på de bara benen men det är ju så snyggt! Ja, lite skön höstinspiration så där bara. Älskar den här looken!

Today i really felt that fall is here! I love autumn and this is how i want to look this fall. I dont know it im going to pull off the bare legs but it look so good! I love this look!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!