New in: Paris Show collection

_MG_5044

_MG_5037 _MG_5049 _MG_5062 _MG_5071

Här är de tre plagg som jag köpte igår från H&Ms underbara höstkollektion! Jag älskar denna jacka eller jag kommer nog ha den som kavaj rätt mycket i höst och vinter. Jag har på min den idag och kommer strax lägga upp dagens outfitbild, så får ni se hur den ser ut på! Och dessa boots, både snygga och praktiska skor som passar det svenska klimatet. Kanske ska ge mig på att bära med bara ben och en stor stickad tröja innan det blir för kallt?! Och så den här lilla fjäderaccssoaren som är så himla fin! Nöjd! Har ni något favoritplagg?

Here is the three pieces that i bought form H&M Autumn collection yesterday. I love this jacket! And these boots, great shoes for swedish winter. And i could not leave this fluffy, cute feather accessory in the store! Witch are your favorites from the collection?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!