Mini – Big help

_MG_5353 _MG_5359

Nästa vecka är det många roliga saker som händer, åka till London men framförallt Chic-Galan!! Så nu jobbar jag för fullt ikapp så jag kan göra dessa roliga grejer nästa vecka. Till min hjälp har jag också den här lilla gulliga mini ipaden och mitt mini tangetbord från Logitech. Jag är van att släpa runt min tunga Mac men nu behöver jag bara ha med dessa, skönt! Okej, back to work! ha en grym lördag!

Next week is a really fun week, London and Chic-gala! So this weekend i need to work hard so im able to to all of this fun stuff next week. Luckily i have my mini ipad and mini keyboard from Logitech that helps me. Perfect size, simle and so cute! Okey, lets go back to work! Have a great saturday!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!