Hemma hos stilinspiratören: Susanne Histrup

Hemma hos stilinspiratören: Susanne Histrups

Hemma hos stilinspiratören: Susanne Histrup

Färgglatt, mönster, klackar och lyxmärken. I Susannes fantastiska garderob trängs Chanel, Missoni, Hermés och budgetköp med varandra. Följ med hem till Chics lyxfashionista och bli inspirerad av hennes färgstarka stil.

Vad står högst upp på din önskelista just nu?

Förutom fortsatt god hälsa till alla nära och kära så är jag förälskad i en väska från Givenchy – ’Antigona’ tote!

Beskriv din stil!

– Den är färgstark, oängslig, mixar inte bara mönster och färger utan även budgetköp med lyxinvesteringar. Charlotta beskrev min stil som modemodig och det tar jag som en stor komplimang!

Vilket är ditt absoluta bästa köp?

– Jag har faktiskt gjort många bra köp genom åren. Men om jag måste välja ett så är det min väska från Hermès. Det är en livslång investering och jag använder den så ofta att ”cost per wear” är numera ganska lågt. Andrahandsvärdet är stabilt så skulle man välja att sälja den nu så gör man knappt någon förlust. Snarare en vinst skulle jag tro.

Vad är det senaste du köpte till dig själv?

– Häromdagen unnade jag mig ett Balenciagaarmband för att jag sprang 1 mil under en timme. Min första mil någonsin.

Susannes present till sig själv, ett svart Balenciaga-armband med guldnitar.

Susannes present till sig själv, ett svart Balenciaga-armband med guldnitar.

Hemma hos Susanne - Chic.se

Susannes fantastiska skogarderob!

Susannes fantastiska skogarderob!

Chanel

Chanel

Hemma hos Susanne - Chic.se -vogue

Några av Susannes favoriter från sin väsksamling.

Några av Susannes favoriter från sin väsksamling.

_MG_4934

Klänningen Susanne bar på Chic Galan 2013.

Klänningen Susanne bar på Chic Galan 2013.

Du bär ofta mycket färg och mönster, vad blir du inspirerad av?

– Jag inspireras av allt jag ser runt omkring mig och går igång på mycket. Det kan vara människor jag möter på stan, färgsättningen i en tavla, vackra tyger eller tapeter.  Jag blir enormt inspirerad av att kolla på Pinterest, och självklart från tidningar och magasin (inredning, mode och mat). T ex i somras såg jag fyra målade pinnstolar vid en glassbar. De var målande i neongult, oranget, grönt och grått. Efter det så testade jag att köra en neongul topp med en orange kavaj från MSGM. Och det blev en riktigt cool kombination som jag inte hade testat tidigare. Så mitt tips är att ha ett öppet sinne.

Favoritblogg?

– Självklart tittar jag in hos bloggvännera här på CHIC.se men jag har faktiskt nästan slutat läsa bloggar sen jag själv började blogga i december. Men jag gillar What Katie Ate som är en magisk matblogg men vackra bilder och bra recept. Den rekommenderar jag varmt!


Du har en underbar Missoni-samling, vilket är favoritplagget?

– Oj, så svårt. Jag älskar dem alla lika mycket. Men Guldkavajen som jag bar på Guldknappen ligger mig varmt om hjärtat och den har varit med om mycket skoj!

Missoni samlingen!

Missoni samlingen!

Missoni

 

Celine, Chanel.

Celine, Chanel.

 Hemma hos Susanne - Chic.se - Josefin Dahlberg Hemma hos Susanne - Chic.se -Badrum_MG_4610

Vilken hösttrend kommer du att haka på?

– Jag kommer köra på en skön mönstermix med djurprint av alla de slag och uppdatera min garderob med de lite ”manliga” mönstrena som kritsträck, tartan, och houndstooth. Sen fortsätter jag att använda rosa som är stort i höst och framför allt är jag på jakt efter en rosa ytterrock. Tror även på polotröjan i olika färger och material.

Favoritparfym?

– IF by Apothia. Stor sorg att NK slutade med den så nu från jag köpa den på nätet, skeppa den till min syster i Miami som får skicka den vidare till mig. Hittar nämligen ingen sajt som skickar den till Sverige. Men den är så god att det är värt besväret.

Vad är ditt bästa stylingtips?

– Mode ska vara kul så att våga testa plagg eller accessoarer som man kanske inte vanligtvis (vågar) använda. Inte tänka så mycket på vad andra ska tycka och tänka om outfiten utan bara köra på. Tänka utanför boxen! Men ett tips är att investera i ett par snygga klackar som kan få den mest vardagliga looken att bli stekhet ; )

Susanne snygg i svartvit outfit med guls detaljer.

Susanne snygg i svartvit outfit med guls detaljer.

Favoritringar från YSL.

Favoritringar från YSL.

Hemma Hos Susanne - Chic.se - Josefin Dahlberg 05_MG_4437

Några favoriter ur skosamlingen.

Några favoriter ur skosamlingen.

Din skosamling är fantastisk, vet du hur många skor du har?

Ärligt? Det vet jag faktiskt inte. Jag vet inte om jag verkligen VILL veta det heller. Men det är på tok för många.

Hur skulle du beskriva ert hem?

– Vårt hem är färgglatt, personligt och ombonat. Några möbelklassiker som samsas med antikviteter, loppisfynd och modern konst. Det är ett levande hem med en stor familj och många saker. Motsatsen till minimalistiskt skulle jag säga ; )

Vilken är din favoritägodel i hemmet?

– Vår knallgröna soffa från Norell. Stor, mjuk, och härlig. Sen gillar jag vårt wellpappsskåp från Svenskt Tenn väldigt mycket.

Vad är det senaste du köpte till hemmet?

– Vasen ”Dagg” från Svenskt tenn köpte jag häromdagen. Och i somras hittade flera silverbrickor och mässingsljusstakar på loppis för 10-50 kr styck. Riktiga kap!

Daggvas från Svenskt Tenn.

Daggvas från Svenskt Tenn.

Hemma hos Susanne- chic.se_MG_4776

Skohimlen!

Skohimlen.

Hemma hos Susanne - Chic-se,

Susanne Histrups

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!