Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Team Chic

_MG_9423

_MG_9432

_MG_9449

_MG_9460

_MG_9508

Idag åt jag lunch med de här härliga bönorna Susanne & Lisa. Vi snackade såklart Chic, skrattade och sen gick vi till mitt kontor och provade Jennie-Ellens fantastiska skor. Och vi alla hittade fler favoriter var, ska visa upp vilka jag köpa senare, så fina. Hoppas ni har haft en bra dag!

Today i had lunch with these lovley ladies, Susanne & Lisa. After some Chic-talk and laugh we went to my office and tested some of Jennie-Ellens amazing shoes. We all found some personal favorites, i will show u mine later! Hope du had a great day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Josefin Dahlbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!