Walkshow trailer

httpv://youtu.be/_vQ0Cwu9iek

På söndag har vår nya modekanal Splay Style premiär och först ut är vårt program Walkshow där jag hänger med Sveriges största modebloggare. Redan nu kan du få se lite av vad som kommer att hända i Walkshow under hösten, hoppas ni är lika taggade som jag! På söndag drar vi som sagt i gång och då hänger jag med ingen mindre än Kenza!

This sunday our new fashion youtube channel Splay Style premieres. First up is our program Walkshow where i hang out with sweden’s largest fashionbloggers.  And in the first episode we will meet out with one and only Kenza! I hope u are as excited as i am!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!