Summer…

_MG_5462_MG_3665

_MG_6807_MG_6721 _MG_5636    _MG_8521
Jag älskar hösten men jag ramlade precis in en mapp med massa sommarbilder så jag tänkte bjuda på lite sommarkänsla såhär mitt i höstmörkret. Det är ju väldigt trevligt med sommar… Och just nu saknar jag den ganska så mycket men som sagt tycker jag det är jättemysigt med höst men ändå, långa dagar och sena sommarnätter… det är inte helt fel.

I love autumn but i just found some great summer pictures that i want to share with you.. Im mean summer is pretty good too and right now i miss is alot.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag förstår dig – känner precis likadant!
    Ljuvliga sommarbilder. <3

    nelsonkatt 2013-10-30 02:13:00 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!