All new

_MG_0305 _MG_0312 _MG_0315 _MG_0319

Jag har ju jobbat på Bik Bok tidigare och igår var jag förbi min gamla butik och shoppade loss och idag körde jag på en outfit med mina nya plagg. Jag är helt kär i mina nya skinnboots med dragkedja bak som kommer från Bik Boks märke Never Denim. Jeansen är typ vaxade så det ser lite läderaktiga ut och det gillar ju jag! Och den här mysiga tröjan fick också följa med. Nöjd tjej! Och såklart min favorithatt från Zara! Nu nu blir det gymmet igen… Träningspepp!

I’ve been working at Bik Bok earlier and yesterday I stoped by my old store and did some shopping. And today i wear some of my new pieces. I’m totally in love with my new leather boots with zipper at the back. They are from Bik Boks inhouse brand Never Denim. The jeans are kind of waxed so it looks a little like leatherpants. And this cozy sweater is really nice. Happy girl! And of course i wear my favorite hat from Zara! Now its time to hit the gym agian… Lets do this!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Supersnygg kombination ! Bik Bok har ofta väldigt fina och coola plagg.

    nelsonkatt 2013-10-31 23:08:00 http://None
    Svara
  • Åh vad heter tröjan och byxorna? Fanns tröjan i fler färger? Hittar inte i webbshoppen 🙂

    Frida 2013-10-31 21:35:00 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!