November No 1

November

Jag älskar när en ny månad börjar. Jag skapar en ny bloggmapp för månaden, börjar med nya jobb, man går in i en ny fas. Jag gillar det. I slutet av månaden är alla mappar fylld med bilder och texter och jag stressar för att hinna med allt innan månaden är slut. Men nu när jag står här i början av en ny månad kan jag börja i lugn och ro och tänka ”den här månaden ska jag strukturera upp allt perfekt”….. Den känslan håller i alla fall i sig i några dagar.. Sen är det stress och full mappar som gäller i gen. Men i alla fall, jag tycker de här första dagarna i varje månad är magiska. November brukar ju klassas som en tråkig månad men jag känner att det kommer bli en bra månad eller vi får väl helt enkelt se till att det blir en bra månad!? Ha en härlig första novemberdag!

I love when a new month begins. I create a new blog folder for the month, new jobs is coming up, you go into a new phase and i like it. At the end of the month, all folders are filled with pictures and texts and im stressed to keep up with everything. But now i can begin the new month and think ”this month I’ll organize everything perfect” ….. That feeling only last in a few days .. Then it’s stressful and full folders agian. But any case, I think these first few days of each month is magical. We say that November is a boring month but I feel it will be a good month or we will just have to make sure it will be a good month!? Have a lovely first November!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • bra tips med en ny mapp varje månad! det ska jag prova:)

    http://lmode.spotlife.se 2013-11-01 17:08:00 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!