Fifty shades of grey

_MG_0594

_MG_0600

_MG_0653

_MG_0703

_MG_0743

_MG_0805

Igår var jag på den färgsprakande showen Fifty shades of grey för Kappahl på Grand hotell. Och gud vilken härlig show! Råsnygga kvinnor i olika åldrar och modeller vilket uppskattades rejält av publiken. Vi vill se riktiga kvinnor och inte bara pinnsmala modeller! Bra gjort Kappahl!

Yesterday I were at the colorful show Fifty shades of gray for Kappahl at the Grand Hotel. And it really was a great show! Gorgeous women of different ages and models which appreciated by the audience. We want to see real women and not just thin models! Well done Kappahl!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!