Todays look!

_MG_0870 _MG_0894 _MG_0930 _MG_0954_MG_0916
Im wearing: Top Vero Moda (new) Jacket H&M Jeans Ourban outfitters (new) Boots Bik Bok/Never denim

Idag spelade vi in ett nytt avsnitt med Walkshow, jag ska snart visa med vem. Jag hade på mig en helt ny outfit och jag är helt kär i dessa underbara jeansen. Fyndade dom på Urban outfitters rean, kap! Det var väldigt kallt i dag så jag gled inte runt i tsiht men ville visa er min nya topp som också är en ny favorit! 

Today we recorded a new episode of Walk Show, I will soon show you with whom. I was wearing a brand new outfit and I am completely in love with these wonderful jeans. I found them at the Urban Outfitters sale. It was very cold today so I did not hang around in tsiht but wanted to show you my new top which is also a new favorite!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!