Photoshoot

_MG_2983

_MG_2996

_MG_3007

_MG_3021

Igår plåtade jag och min syrra bilder för ett engelskt klädmärke. Fina Lina var modell, min syster är fotograf så hon fotade och jag stylade med mina hattar och boots för att så en tuffare känsla de e ganska ”gulliga” plaggen. Men fint blev det tycker jag och jag ska vi er resultatet sen!

Yesterday me and my sisters had a photoshoot for a english clothing brand. Our lovely friend Lina was the model and i styled with my hats and boots. Great day and really nice pictures, i will show u later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilket roligt uppdrag ni haft! Verkar bli väldigt fint. 🙂
    Blir kul att få se det färdiga arbetet!

    nelsonkatt 2013-11-26 20:48:00 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!