Tuesday look!

_MG_3152

_MG_3175     _MG_3188

_MG_3167

Im wearing: Jacket H&M Vest H&M Blouse Gina tricot Bag Zara Jeans Never Denim Shoes Jennie-Ellen.
Jag älskar min nya jacka, så sjukt stor men det är tacksamt i vinter så jag kan klä på mig massor under. Och mina nya snygga och sköna klackar från Jennie-Ellen. Älskar att de är långhåriga fram och bara skinn baktill, så fina. Nu är det jobba på som gäller för i morgon sticker jag till London, nice!

I love my new jacket from H&M and my new amazing shoes from Jennie-Ellen. They are not only stylish, they are also very comfy. Now i need to go back to work, tomorrow its time for London!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!