MK&A Olsen for BIK BOK

131001_003_0069-copy
131001_001_0097-copy(1)
131001_006_0194-copy

Äntligen har Mary-Kate och Ashley Olsens tredje kollektion för Bik Bok kommit ut i butik. Jag tycker lätt att den här kollektionen är den finaste av alla tre. Jag är helt kär i de slitna jeansen och just nu gillar jag allt som är randigt! Det finns också ett par andra jeans som jag ska köpa som inte är med på bilderna men de är jättefina, tunna och väldigt utsvängda. Och en fin vit blus som jag kommer slå till på! Ska på stan i morgon så shoppar nog loss då och visar er sen!

Finally Mary-Kate and Ashley Olsens third collection hit the Bik Bok stores. I really think this collection is the best and i love the jeans. I will get the jeans, stripes sweater, a white blouse and another pair of jeans who is not in the pictures. But i will show u later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!