Gina tricot spring collection

_MG_4240 _MG_4241 _MG_4235 _MG_4242 _MG_4261 _MG_4262 _MG_4263 _MG_4264

_MG_4253

Kollade in Gina tricots vårkollektioner idag, så mycket fint! Just nu är jag inne på randigt och det var fint att se alla ljusa pastellfärger nu när det är så mörkt och tråkigt ute. Hade på mig mina Isabel Marant pour H&M boots för första dagen idag och blev väldigt överraskad över hur sköna dem är!

Today i visited Gina tricots showroom to check out thier sping collections. I really like the light pink color and all the striped pieces. I wore my Isabel Marant pour H&M boots today, for the first time and they are really comfy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!