Todays look!

_MG_4370

_MG_4394

_MG_4380

_MG_4411

_MG_4397

_MG_4408

Jag var ju i London för ett tag sen för att kolla in River Islands vårkollektion. Det gjorde jag för River Island äntligen ska öppna sin första butik i Sverige, så kul! Den öppnar i vår inne i Gallerian men redan nu kan du besöka deras pop-up store i Gallerian och idag får du 20 % på den här fina kjolen i skinnimitation om jag har på mig och som jag har matchat med andra fina plagg från River Island. Ange rabattkoden: RI20LEATHERLOOKSKIRT

Today im wearing River Island from top to toe! I really like this skirt, do u? If u like it, buy it today and get 20% off by writing this code: RI20LEATHERLOOKSKIRT

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!