Leopard coat

_MG_4865 _MG_4967 _MG_5007 _MG_5014

Im wearing: Hat H&M Jacket Bik Bok Bag Zara Boots Zara

Jag hittade den här fina leopardkappan på loppisen i lördag, så fin! Den kommer från Bik Bok men det var några år sedan den fanns i butik. Och jag har helt glömt bort att visa mina nya älsklingsskor från Zara, älskar den klumpiga sulan ” a la Stella McCartney”.

I found this lovely leopard coat at the flea market this sunday, happy girl! And i have forgot to show u my new favorite boots from Zara. I love, love them!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Grattis till fynden, både leopardjackan & bootsen!

  Guest 2013-12-18 22:18:00 http://None
  Svara
 • Åh jag vill så gärna ha dessa skor! Köpte du dem i Sverige? Jag har letat som en galning men har inte hittat dem än 🙁

  Ellinor 2013-12-17 22:56:00 http://None
  Svara
  • Svar på Ellinors kommentar.

   haha nja det var ingen lätt match.. Jag var i London tillsammans med Laura från Cover och hon hade dem på sig, jag blev helt kär!! Dagen efter gick jag till första bästa Zarabutik och hittade ett par i stl 39 på en skyltdocka och fick personalen att ta av dem, provade och de var för små!! :O Jag har alltid 39! Då började jakten, sprang runt halva London på fem olika Zara butiker men de var slut överallt! Till sist typ en halvtimme innan min taxi till flyger skulle gå sprang jag tillbaka till den första Zara butiken (som låg längst bort) och köpte de som var för små, haha.. De är lite små men känns helst ok ändå 🙂 Så jag kämpade verkligen för dem, vet att de tog slut på en gång!! Tror det är rätt kört om du inte hittar ett par på blocket eller ebay typ 🙂

   Josefin 2013-12-17 23:17:00 http://None
   Svara
 • those shoes are my fav !

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  Caroline 2013-12-17 17:45:00 http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!