Jakten på de perfekta bootsen….

_MG_5092

Jag visade ju upp de här Stella McCartney inspirerade bootsen från Zara på både bloggen och Instagram i veckan och har fått flera frågor på var jag fick tag på dem eftersom de tog slut på en gång. Och jag tänkte att jag skulle berättade för er hur dom till slut sitter på mina fötter, för det var ingen lätt match ska ni veta..

För några veckor sen var jag i London tillsammans med bla Laura från Danska Cover. Hon hade dessa underbara skor på sig och jag hade redan innan dess varit på jakt efter dem efter jag sett dem på Zaras lookbookbilder. Men jag blev i alla fall helt kär och bestämde mig för att jag var tvungen att ha ett par.

Dagens efter sprang jag till första bästa Zara-butik i London för att köpa mig ett par men såg inte ett spår efter dem. Till slut hittade jag ett par kvar på en skyltdocka och bad personalen att hjälpa mig och jag hade sån himla tur att det var i stl 39. Superglad blev jag och tänkte att jag bara ska prova dem en snabbis innan jag skulle bege mig till kassan men icke! Då är de för små (!) Jag har alltid stl 39.. Jag överväger om jag ska köpa dem ändå men de är verkligen försmå och ställer tillbaka dem och går vidare. Jag springer runt halva London och scannar igenom fem olika Zara-butiker till men de är slut överallt. Nu har ju mitt habegär blivit dubbelt så starkt, jag ska ha dem!! Då är det 30 min kvar till min taxi från hotellet går mot flygplatsen. Jag halvspringer tillbaka till den första Zara butiken (som såklart ligger längst bort) provar bootsen i 39 en gång till konstaterar att de är alldeles försmå och går till kassan. Efter att nästan missat flyget (hade jag kommit 2 minuter senare och inte hade turen att träffa världens gulligaste tjej i incheckningen hade det varit kört) Men det var inte pga av Bootsen utan pga av trafiken men i alla fall jag kommer hem och provar dem igen, för små, verkligen för små.

Jag ringer runt till alla Zara butiker i Sthlm men de finns bara i stl 37 och 38.. Och de är ju såklart slut på webbshoppen också. På eftermiddagen åker jag vidare till Köpenhamn och passar så klart på att kolla om de finns i min stl där men nej.

Jag ger upp och tänker att jag får lämna tillbaka dem i London då jag ändå ska dit och fira jul. Men så kommer en kompis hem till mig ”Guuuuuud vilka snygga skor!!!” Jag känner att jag inte kan skiljas från dem och provar en gång till för att se om de har blivit större eller om mina fötter kanske har krympt.. Och de har de ju såklart inte men jag vill inte inse att de inte passar och tänker att det töjer sig säkert. Så jag har på mig dem hela kvällen hemma, sjukt obekväma men såå fina. Och till slut bestämmer jag mig för att behålla dem och har nu kämpat runt i dem några gånger och nu ,hör och häpna, passar de bra eller i alla fall helt okej. Så glad! Haha, allt detta för ett par jävla skor men ja skam den som ger sig!

A loooooooong story about how i found these boots! haha, too long to write in english, sorry!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!