Happy sunday!

_MG_5334

_MG_5366

_MG_5412

_MG_5426

_MG_5401

Im wearing: Sunnies Ray-Ban Jacket Zara Blouse Mk & Ashley Olsen for Bik Bok Tights Monki Boots Acne

Åh, myssöndag! Dagen började med brunch på Sirap tillsammans med två tjejkompisar, älskar American pancakes! Jag var sjukt trött när jag gick upp för vi var ute igår så jag tog på mig mina nya sköna tights från Monki som jag tänkt ha som pyjamas men ja de fick hänga med, haha. Efter brunchen gick jag och Fredrika på stan och shoppade loss. Haha, vi var verkligen på shoppinghumör och jag fick bland annat med mig tre jackor, jeans och en hatt hem. Nu är jag helt slut och ska sova! Hoppas ni har haft en happy sunday!

Today was a really good day! I started my day with some American pancakes together with two friends. After that me and Fredrika did some shopping. I get my self three new jackets, a pair of jeans and a new hat that i will show u later! Now its time to get some sleep. I hope u also had a happy sunday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!