Favorite pants

_MG_4565_MG_4622

Idag har jag den stora äran att ge er rabatt på mina favoritbyxor från River Island. Som ni vet klär jag mig oftast väldigt bekvämt men jag vill ju ändå se stilig ut. Dessa brallor är perfekta för en sådan look. Enkla, sköna och snygga! Allt du behöver göra för att få 20% på dessa byxor är att ange den här koden: RI20SLOUCH. Bra grej va? God jul!

Today u get 20% off on my favorite pants from River Island. I really like to dress comfy but i still want to look stylish. These pants are perfect for that kind of look. All u need to do to get the discount is to write this code: RI20SLOUCH. Merry christmas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Var har du köpt hatten du har pá din presentationsbild till höger?
    Sá nedrans fin! Kram Carina

    Carina 2013-12-23 12:41:00 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!