2014, lets do this!

2014

Okej, efter att ha sovit halva dagen, ätit pizza, godis, bullar och chips känner jag mig pigg och superpeppad på 2014! Nya upplevelser, möjligheter, utmaningar, äventyr, erfarenheter, ett helt nytt år har vi framför oss. Helt fantastiskt! Låt oss göra 2014 till ett bra år, ett grymt år! Jag känner på mig att det kommer att bli ett härligt år men det mesta handlar ju om inställning, så med en positiv och öppen inställning kommer nog 2014 bli hur bra som helt! Nu kör vi!

After spending half of my day in bed eating pizza, candy and chips im feeling like a human agian and very excited for 2014! New experiences, challenges, opportunities, adventures, a hole new year in fornt of us. That amazing! Lets make 2014 to a great year! With the right attitude i know that i will be a good year, stay positive! Lets do this!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Josefin! Tack för en bra och inspirerande blogg. Du sprider glädje med ditt bloggande. Tack för det. Jag har en fråga angående ett av dina tidigare inlägg: http://josefin.chic.se/70´s/
  Vad har du för örhängen? och vad har du runt halsen? Många kramar till dig.

  Felicia 2014-01-02 21:38:00 http://None
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej, åh tack 🙂 Vad glad jag blir! Örhängena kommer från & other stories, jag köpte dem för ett par veckor sen. Och det runt halsen är en liten sjal från Zara 🙂 Kram på dig!

   Josefin 2014-01-02 22:37:00 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!