Copenhagen outfit


Im wearing: Hat & other stories Dress, pants & boots Zara.

Ni som följer mig på Instagram vet att jag och Joanna har varit i Köpenhamn över dagen. Vi har haft en underbar spadag och blivit rejält bortskämda, så skönt! Jag kom precis hem och ska försöka sova nu för i morgon ska vi plåta Jennie-Ellens vårkollektion, så fina skor! Visar er mer i morgon. God natt!

If you follow me on Instagram u know that I and Joanna been to Copenhagen for the day. We had a wonderful spa day, so nice! I just got back home and need to get some sleep because tomorrow we shoot Jennie-Ellen’s spring collection, excited! I will show you more tomorrow. Good night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!