Pontus!

I torsdag var jag på en jättetrevlig och fantastiskt god middag på Pontus! tillsammans med massa härliga människor. Jag hade turen att ha fina Janni och Angelica till bordet. Och vi fick njuta av fem underbara asiatiska rätter och firade det kinesiska nyåret, nu är det hästens år som gäller. Bra år känner jag! Tack Pontus! och spoil för en grym kväll!

Last thursday I was at a very nice and delicious dinner at Pontus! along with lots of wonderful people. I was lucky enough to have nice Janni and Angelica to the table. And we got to enjoy five wonderful Asian dishes and celebrated the Chinese New Year. Thanks Pontus! and spoil for a great evening!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!