Sunday love

Jag älskar ju söndagar och idag har jag verkligen haft en toppensöndag. Sovit ut, ätit långfrukost med bästa Fredrika, shoppat loss på stan och sitter nu och äter godis i soffan. Love it! Men snart är det dags för en ny jobbvecka, taggad! Ses i morgon!

As u know i love sundays and today a had a great sunday! I started my day with a long breakfast with one of my best friends Fredrika and after that we did some shopping at & other stories and H&M. Soon its time for a new work week and im excited! See u tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Kan ni inte lösa så att alla modette-bloggar inte har skrift och bild tryckt in i vänsterkant, utan mer i mitten? Jobbigt att läsa såhär. Jag använder chrome som webbläsare. Kram!

    Julia 2014-02-04 15:21:02 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!