Studio Day – Loreal Paris

Idag spelade jag och Joanna in en grej tillsammans med LÓréal Paris i vår studio på jobbet, som jag kommer kunna visa upp snart här i bloggen. Kul! Jag har för övrigt haft en helt galen dag, jobbade sent igår och har haft fullt upp hela dagen idag. Som ni såg hade jag tjejerna på pannkaksparty här ikväll och efter att de gick satte jag mig och jobbade som en galning men måste nu få lite sömn, ska upp om två timmar och åka till Paris, woop woop! Ska dit över dagen i morgon för att kolla in ett av mina favoritmärken Zadig och Voltaires AW14-visning, så kul! Uppdaterar er med massa härliga Parisbilder på torsdag! Go natt!

Today has been a fun but stressful day! I really need to go to bed now, in two hours im on my way to Paris for the Zadig & Voltaires AW14 show. So excited!! Good night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!