Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Paris – Zadig et Voltaire AW14

Igår var jag ju som sagt i Paris över dagen. Vi landade runt 10 och började med en härlig promenad i solen och en god fransk fika. Så sjukt soft att det är vår där, läängtar så till att våren kommer hit! Jag var där för att kolla in mitt favomärke Zadig & Voltaires AW14 visning. Och hur fin är kollektionen!? Älskar den stickade tröjan med stora ärmar! Och designen Cecilia Bönström, vilken kvinna! Har ingen bild på oss på kameran med har lagt upp en på min instagram, @josefinsoso. Hon är inte bara en grym designer utan också sjukt snygg och inspirerande! Jag hade en helt fantastisk dag i Parre och blir så sugen på att åka dit snart igen.. Tack för den här gången Paris & Zadig & Voltaire!

Yesterday I was in Paris over the day. We landed at 10 am and began with a lovely walk in the sun, so great. I want spring now! I was there to check out one of my favorite brands Zadig & Voltaire´s AW14 show. And how amazing is this collection!? I love the knitted sweater with big sleeves! And the design Cecilia Bönström, what a woman! I dont have any picture of us in my camera but i’ve posted one on my instagram, @ josefinsoso. She is not only a great designer, she is also stunning and very inspiring! I had an absolutely fantastic day in Paris and i really want to go to soon! Thank u for this time Paris & Zadig & Voltaire!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!