Happy friday

_MG_8047

_MG_8031

_MG_8043

outfit03

Todays look: Hat & fake fur River Island Striped sweater H&M SS14 Leather pants Isabel Marant pour H&M Boots Zara

Glad fredag på er! Ännu en stressig och sjukt rolig vecka på jobbet avklarad. Så glad över vår nya sajt! Har ni varit inne på startsidan och kollar? Så stor skillnad! Nu ska jag och Joanna gå på River Islands butiksöppning här nere i Gallerian. Ha en grym fredagskväll!

Happy Friday to you! Another stressful and fun week at work is done. I love our new site, it looks so good! Now I and Joanna is going to River Islands store opening here i Stockholm. Have an awesome Friday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!