Sick kid..

_MG_0453

_MG_0506

_MG_0466

_MG_0628

_MG_0642

Necklace & other stories & Bik Bok Sweater Suit Leather clutch Vichithong Leather jacket Primeboots Belts H&M SS14 Jeans Cheap monday

Glad måndag! Jag gick upp och tränade som vanligt i morse men allt kändes sjukt tungt och under förmiddagen började jag känna mig sjuk.. Jag har haft en sjukt intensiv period med massa jobb, för lite sömn och annats fix så tror min kropp vill ha lite lugn och ro nu. Så det blev en dagens hemma i spegeln innan jag bytta om till mjukisar och ligger nu nedbäddad, helt slut i sängen.

Happy Monday! I went up for my morning work out as usual this morning but everything felt very heavy. During the day I started to feel sick .. I have had a busy time with a lot of work and too little sleep for a while so i think my body want some peace and quiet now.. Thereof the outfit pictures at home. Now i need to get some sleep!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!